8 zile de tenis intensiv la Hotelul Rixos Premium Tekirova

 

   Außenansicht                   Außenansicht                               

 

Ca in fiecare an, va propun si anul acesta 8 zile de tenis intensiv, in perioada 6  - 15 aprilie 2018 (9 nopti), in Turcia, la Hotelul Rixos Premium Tekirova.

Hotelul - de 5 stele - are 3 terenuri de tenis, pe care le putem folosi gratuit, nocturna gratuit.

In plus, va puteti relaxa la piscina interioara sau la cele exterioare, la sauna (uscata sau umeda), la jacuzzi, la sala de fitness sau jucand volei pe plaja, tenis de masa etc.

Masa: ultra all inclusive (bufet suedez la mic dejun, dejun si cina, gustari intre mese, precum si la miezul noptii, bauturi alcoolice si nealcoolice 24 de ore din 24).

Nu se percepe taxa de organizare (chiar daca acolo vom organiza turnee de simplu si de dublu).

Camerele duble costa cca. EUR 850/sejur de 9 nopti pentru doua persoane (+/- EUR 50, in functie de touroperator si de tipul camerei, de exemplu economy, standard, cu sau fara vedere la mare etc), iar cele single cca. EUR 650/sejur. Un copil de pana la 10 ani insotit de 2 adulti are gratuitate in camera dubla cu pat suplimentar. 

Factura o veti primi din Germania; puteti plati cu card Visa sau cu Mastercard (pentru plata cu cardul se adauga o taxa de cca. 1%, care va aparea pe factura).

Transportul se face pe cont propriu sau cu avionul (oferte convenabile - de la cca. EUR 100/pers, toate taxele incluse, gasiti pe www.flypgs.com sau pe www.thy.com). Transferul de la Aeroportul Antalya pana la hotel si retur costa in plus cca. EUR 70/taxi (maximum 4 persoane)/sens.