10 zile de tenis intensiv la Hotelul Delphin Deluxe Resort din Okurcalar

 

     Außenansicht                         Außenansicht    

 

Ca in fiecare an, va propun si anul acesta 10 zile de tenis intensiv, in perioada 18  - 29 octombrie 2017 (11 nopti), in Turcia, la Hotelul Delphin Deluxe Resort.

Hotelul - de 5 stele - are 2 terenuri de tenis cu covor sintetic, pe care le putem folosi gratuit toata ziua, nocturna gratuit.

In plus, va puteti relaxa la piscina interioara sau la cele exterioare, la sauna (uscata sau umeda), la jacuzzi, la sala de fitness sau jucand volei pe plaja, tenis de masa etc.

Masa: ultra all inclusive (bufet suedez la mic dejun, dejun si cina, gustari intre mese, precum si la miezul noptii, bauturi alcoolice si nealcoolice 24 de ore din 24).

Nu se percepe taxa de organizare (chiar daca acolo vom organiza turnee de simplu si de dublu).

Camerele duble costa cca. EUR 800/sejur de 11 nopti pentru doua persoane (+/- EUR 30, in functie de touroperator si de tipul camerei, de exemplu economy, standard, cu sau fara vedere la mare etc), iar cele single cca. EUR 600/sejur. Un copil de pana la 10 ani insotit de 2 adulti are gratuitate in camera dubla cu pat suplimentar. 

Pentru 7 nopti tariful este de cca. EUR 250/persoana in camera dubla, EUR 380 camera single.

Factura o veti primi din Germania; puteti plati cu card Visa sau cu Mastercard (pentru plata cu cardul se adauga o taxa de cca. 1%, care va aparea pe factura).

Transportul se face pe cont propriu sau cu avionul (oferte convenabile - de la cca. EUR 100/pers, toate taxele incluse, gasiti pe www.flypgs.com sau pe www.thy.com). Transferul de la Aeroportul Antalya pana la hotel si retur costa in plus cca. EUR 50/taxi (maximum 4 persoane)/sens.