7 nopti la Hurghada Long Beach Resort (fost Hilton), Egipt

                                   Description: Description: C:\Users\schel\Documents\My Web Sites\long-beach.jpg

Anul acesta va propun un sejur de 7 nopti, in perioada 12 noiembrie 19 noiembrie 2022, in Egipt, la Hurghada Long Beach Resort (fost Hilton).

Hotelul - de 4 stele - are doua terenuri de tenis fara taxa.

In plus, va puteti relaxa la piscinele exterioare, la aquapark sau jucand volei pe plaja, tenis de masa etc.

Masa: all inclusive (bufet suedez la mic dejun, dejun si cina, gustari intre mese, bauturi alcoolice si nealcoolice din Egipt).

Camerele duble De Luxe costa cca. EUR 480 (cca. EUR 240/persoana)/sejur de 7 nopti pentru doua persoane (+/- EUR 25, in functie de touroperator). Un copil de pana la 13 ani insotit de 2 adulti are gratuitate in camera dubla cu pat suplimentar

Camera single costa cca. EUR 365/saptamana (+/- EUR 15, in functie de touroperator si de camera aleasa)

Factura o veti primi din Germania; plata se efectueaza prin transfer bancar sau cu card Visa sau cu Mastercard.

Transportul se face pe cont propriu. Oferte convenabile de transport aerian - de la cca. EUR 250/pers, toate taxele incluse, cu bagaj de cala inclus, gasiti pe www.flypgs.com sau pe www.momondo.ro). O varianta mai ieftina (fara bagaj de cala inclus) ar fi cu RyanAir pe ruta Bucuresti-Milano Malpensa - Bucuresti si cu EasyJet pe ruta Milano Malpensa - Hurghada - Milano Malpensa, cca 130 de euro. Transferul de la Aeroportul Hurghada pana la hotel si retur costa in plus cca. EUR 10/pers/sens.

IMPORTANT! Hotelul, chiar daca a facut parte din reteaua Hilton si are 4 stele, nu are standardul unui hotel de 4 stele din Europa. Totusi, il recomand turistilor care nu sunt foarte pretentiosi. Daca va cumparati o masca de snorkeling din tara, pornind de la cca. 100 de lei, o sa puteti vedea astfel de imagini (pe care le-am filmat cu telefonul mobil):

Snorkeling Hurghada