8 zile de tenis intensiv la Delphin Imperial din Lara

                                   

 

Ca in fiecare an, va propun si anul acesta 8 zile de tenis intensiv, in perioada 2 aprilie  - 11 aprilie 2021 (9 nopti), in Turcia, la Delphin Imperial.

Hotelul - de 5 stele - are un teren de tenis, pe care il putem folosi gratuit, inclusiv nocturna.

In plus, va puteti relaxa la piscina interioara sau la cele exterioare, la sauna (uscata sau umeda), la jacuzzi, la sala de fitness sau jucand volei pe plaja, tenis de masa etc.

Masa: ultra all inclusive (bufet suedez la mic dejun, dejun si cina, gustari intre mese, precum si toata noapteai, bauturi alcoolice si nealcoolice 24 de ore din 24).

Nu se percepe taxa de organizare (chiar daca acolo vom organiza turnee de simplu si de dublu).

Camerele duble costa cca. EUR 1.250/sejur de 7 nopti pentru doua persoane (+/- EUR 50, in functie de touroperator si de tipul camerei, de exemplu economy, standard, cu sau fara vedere la mare etc), iar cele single cca. EUR 920/sejur. Un copil de pana la 7 ani insotit de 2 adulti are gratuitate in camera dubla cu pat suplimentar. 

Factura o veti primi din Germania; puteti plati cu card Visa sau cu Mastercard.

Transportul se face pe cont propriu sau cu avionul (oferte convenabile - de la cca. EUR 150/pers, toate taxele incluse, gasiti pe www.flypgs.com sau pe www.thy.com). Transferul de la Aeroportul Antalya pana la hotel si retur costa in plus cca. EUR 15/pers/sens.